Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Μυρίζει καλοκαιράκι !!!

Η άνοιξη είναι εδώ και το καλοκαιράκι ξεπροβάλλει στον ορίζοντα. Μπορεί να έχει λίγο αεράκι αλλά ο ήλιος μας ζεσταίνει για τα καλά.Ήρθε λοιπόν η ώρα να αρχίσουμε να βάζουμε το αντηλιακό μας.
Κανένα αντηλιακό δεν μπορεί να προστατεύσει όμως το δέρμα μας στις 15:00 με 40 βαθμούς,σ'αυτές τις συνθήκες το μόνο που μπορεί να προστατεύσει από τον ήλιο,επιπλέον του αντηλιακού,είναι ο ρουχισμός,τα γυαλιά και το καπέλο.
Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και ότι βάζουμε σ'αυτό επηρεάζει αναπόφευκτα όλο τον οργανισμό μας.
Τα συμβατικά και βιομηχανοποιημένα αντηλιακά περιέχουν πολλές χημικές ουσίες που έχουν ενοχοποιηθεί για επικίνδυνες παρενέργειες σε ενήλικες και ιδιαίτερα σε παιδιά.

Τα φυσικά αντηλιακά "Μικρά θαύματα" διασφαλίζουν προστασία από τις υπεριώδης ακτίνες του ήλιου για εσάς και το παιδί σας,

Τα πλεονεκτήματα των φυσικών αντηλιακών και καλλυντικών είναι ότι Είναι απόλυτα ασφαλή και συμβατά με τον οργανισμό μας
Το γεγονός ότι αποτελούνται από φυτικά συστατικά με εξαιρετικές θεραπευτικές ιδιότητες, χωρίς «ύποπτες» χημικές ουσίες, σημαίνει ότι δρουν σε αρμονία με τις φυσιολογικές λειτουργίες του οργανισμού μας, προάγοντας την υγεία και τη λάμψη του δέρματος και των μαλλιών.
-Δεν περιέχουν επικίνδυνα συστατικά
Τα φυσικά αντηλιακά δεν περιέχουν επικίνδυνα συστατικά και επιβλαβείς χημικές ουσίες, όπως αμμωνία, parabens, σιλικόνη, μόλυβδο κλπ...
-Είναι oικονομικά
Όπως και στα συμβατικά καλλυντικά, έτσι και στα φυσικά, η γκάμα της τιμής τους εξαρτάται από τη σπανιότητα των υλικών τους, τη χώρα προέλευσης, τον τρόπο επεξεργασίας, τη συσκευασία κ.λπ. Ωστόσο, η τιμή των φυσικών καλλυντικών σε σχέση με την επεξεργασία, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους είναι πιο οικονομική από εκείνη των συμβατικών (value for money). 
Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά
Κάθε καλλυντικό αποτελείται από δύο ειδών συστατικά: τα ενεργά και τα ανενεργά. Ενεργά είναι εκείνα που επιδρούν θετικά στο δέρμα. Τα ανενεργά βοηθούν μόνο στη σταθερότητα και την υφή της σύνθεσης και πολλές φορές είναι ύποπτα για διάφορες παρενέργειες.
Επιπλέον, η φυσική άμυνα του δέρματος πολλές φορές μπλοκάρει τις «ξένες» ουσίες, με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η διείσδυση του καλλυντικού, άρα και η αποτελεσματικότητά του. Τα φυσικά καλλυντικά δεν περιέχουν ανενεργά συστατικά, επομένως τα ενεργά συστατικά τους απορροφώνται καλύτερα, γι’ αυτό και τα αποτελέσματά τους είναι αξιοσημείωτα.  


Καλό καλοκαίρι!!!