Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Aloe vera on the beach

Το καλοκαίρι ήρθε και η παραλίες μας περιμένουν.Τα ρούχα ανάλαφρα και ήμαστε έτοιμες να νοιώσουμε το χάδι της φύσης στην επιδερμίδα μας.
Ο ήλιος κατά τους καλοκαιρινούς μήνες επιβαρύνει την επιδερμίδα μας γιαυτό δεν πρέπει να βγαίνουμε από το σπίτι χωρίς το αγαπημένο μας αντηλιακό.
Λόγω της ζέστης όμως δημιουργείται εφίδρωση και συνήθως δεν νοιώθουμε άνετα να φοράμε κρέμες είτε αντηλιακές είτε εν υδατικές.
Τα μικρά θαύματα ήρθαν να δώσουν την λύση με το νέο αντηλιακό κρεμοτζέλ με αλόη και φυσικό αντηλιακό φίλτρο από πλαγκτόν.
Μία σύνθεση πολύ ενυδατική,δροσερή με αντηλιακή προστασία που μπορούμε να φοράμε καθ όλη την διάρκεια της ημέρας.
Με υδάτινη υφή που δεν γυαλίζει το πρόσωπο.Τα εκχυλίσματα των βοτάνων τρέφουν το δέρμα και παράλληλα με την αντηλιακή προστασία βελτιώνουν την ποιότητα της επιδερμίδας του προσώπου μας.

Με την τεχνογνωσία και τον σεβασμό στην φύση και στον άνθρωπο τα Μικρά θαύματα σας προσφέρουν ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας ,στις καλύτερες τιμές (value for money),για το πρόσωπο,το σώμα και τα μαλλιά για μικρούς και μεγάλους έτσι όλοι να νοιώσουμε το χάδι της φύσης  και να απολαύσουμε το καλοκαίρι με ασφάλεια και την καλύτερη περιποίηση του εαυτού μας.Γιατί και η αντηλιακή προστασία βρίσκετε στην φύση μας!!!!


Καλό καλοκαίρι !!!